Lifestyle

#GIRLBOSS

firstgif

 

11.JPG

10.JPG

 

 

Mi-am cumpărat cartea #GIRLBOSS de Sophia Amoruso prin iarnă – primăvară, pentru că o văzusem pe foarte multe conturi de Instagram și canale de Youtube și eram tare curioasă de conținutul și povestea ei. Am vrut să o citesc în engleză, mi se părea mai interesantă așa, dar nu se găsea la acel moment în Cărturești. 

Părerea mea sinceră este că nu m-a impresionat foarte tare; poate pentru că prefer mai mult romanele, poveștile și acțiunile care au o continuitate, însă este o carte pe care o găsesc utilă și aș recomanda-o persoanelor de orice vârstă. 

Pe lângă povestea de viață a Sophiei Amoruso și povestea fabuloasei companii pe nume Nasty Gal, care la început a avut un profit de 150.000$ pe an, apoi 150.000$ pe zi și care în prezent are un profit de 150.000$ în câteva ore, cartea ne oferă și multe sfaturi, cred eu, folositoare. Despre administrarea banilor, despre cum ar trebui să ne purtăm la un interviu, ce greșeli să nu facem într-o scrisoare de întenție ș.a. 

#GIRLBOSS este o carte care ne învață că oricând ne putem descoperi pasiunile și ceea ce ne place cu adevărat să facem și la ce suntem într-adevăr buni. Este o carte utilă, pe care ar fi bine să o avem în bibliotecă și să o răsfoim din când în când.

5

4

 

 

„O #GIRLBOSS este stăpână pe propria viață. Obține ce vrea pentru că muncește pentru asta. În calitate de #GIRLBOSS preiei controlul și accepți responsabilitatea. Ești o luptătoare – știi când să ataci și când să primești o lovitură. Uneori, încalci regulile, alteori le urmezi, dar întotdeauna tu ești cea care face alegerile.”

9

6

12

img_6829

 

 

Advertisements

2 thoughts on “#GIRLBOSS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s