Some thoughts

6 lucruri stupide pe FACEBOOK!

Oamenii care dau share la orice. Dar la absolut orice.. de la manele la muzică populară, de la pagini culinare la cele pline cu flori, dar mai ales la toate textele posibile care îi avizează clar pe foști, actuali și viitori. Noroc că există butonul de Unfollow ca să-i mai putem vedea și pe ceilalți prieteni la Newsfeed, nu doar cele 48 de lucruri postate de o singură persoană, pe zi! Mai nou există și opțiunea Save post, așa că dacă dai share la ceva doar ca să poți vedea tu mai târziu, folosește-o cu încredere!

Poze false. Atâtea persoane am văzut pe Facebook (dar și pe Instagram) că pun poze luate de pe internet și pretind că sunt facute de ei, atunci pe loc. Pun poze ireale de-a dreptul; cu 999 trandafiri superbi, intr-o mașina de lux, pe locul din dreapta și bineînțeles, cu o geantă de peste 1000$ lângă. Dar nu este o poză copiată, ci așa de frumoasă este viața lor. Sau persoane care dorm toată ziua, dar au poze facute la un birou cum poate doar în New York găsești.. #work, #tired #LIAR.

Prietenele care se IUBESC pe Facebook. Nu mi se pare ceva mai fals ca acele fete (mai ales cele 12 ani media) care se alintă cum o fac cuplurile, care se iubesc în toate comentariile, pentru care sutele de emoji nu sunt suficiente pentru a-și demonsta iubirea mare, chiar și după două săptămâni de prietenie. BFF gen.

Urările de „La mulți ani!”. Când cineva își sărbătorește aniversarea, acea zi ar trebui să fie despre el. Dar unii dintre noi suntem atât de egoiști și cred că nici nu ne dăm seama. Păi dacă vrei să îi urezi cuiva „La mulți ani”, să îi transmiți un mesaj frumos, de ce vorbești despre TINE? De ce îi mulțumești pentru toate clipele în care te-a ridicat de la pământ și te-a susținut și a fost singurul, dar singurul prieten aproape la bine și la greu pentru tine? Lucrurile acestea se spun numai la aniversarea de naștere? Sau mai rău; să aduci aminte și de o întâmplare în care tot tu ai fost personaj principal..

Cei care urăsc România. Și încă locuiesc aici. Așa m-am săturat de expresia „Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul”, nu mai suport să o văd, să o aud peste tot! Ne plângem mereu de sistem, de parlamentari, de drumuri. Nici mie nu-mi convine nimic din toate astea :)) Dar nu cred că țara în sine este de vină, ci oamenii din ea. Noi toți.

Live-ul. Sau un mic video-chat sau hai să arătăm că noi suntem într-adevăr bogați și ne permitem să ne plimbăm cu barca. Sau că știm să mestecăm gumă în timp ce ne uităm la telefon. Și ce-i mai frumos decât să vezi o turmă de fetițe în așteptarea de comentarii în care le sunt apreciate buzele sau înzestrările naturale. Superb. Și băieții sunt la fel.. Ei au impresia că dacă își fac live într-o mașină mai scumpă ca două apartamente impresionează pe cineva. Singurele impresionate sunt tot turmele alea de fetițe despre care vorbeam. Cine se aseamănă se adună, nu?!

Advertisements

4 thoughts on “6 lucruri stupide pe FACEBOOK!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s